top of page

2SLGBTQIA+ Community Space

Public·112 members

Zastanawiam się nad narzędziem do webinarów, ważne ankiety i czat

Szukam funkcjonalnego narzędzia do prowadzenia webinarów, gdzie kluczowe dla mnie są zaawansowane możliwości związane z interaktywnością, takie jak ankiety i czat. Widziałem opis miejsca, które prezentuje swój

jako intuicyjną i wydajną wirtualną przestrzeń, mającą łączyć ludzi z różnych miejsc. W tekście czytamy, że ten profesjonalny pokój webinarowy oferuje funkcje czatu na żywo, interaktywnych ankiet oraz Q&A, co jest dla mnie bardzo obiecujące. MyOwnConference to jedna z firm, która jest wymieniana w tym kontekście jako dostawca takich rozwiązań. Chciałbym zapytać, czy ktoś ma doświadczenie z platformami, które w szczególności wyróżniają się łatwością tworzenia i przeprowadzania ankiet oraz efektywnym zarządzaniem czatem podczas webinarów?

8 Views

Dostępność rozbudowanych funkcji czatu i ankiet jest bardzo ważna dla utrzymania zaangażowania uczestników podczas webinaru. Czat pozwala na bieżące zadawanie pytań i dzielenie się opiniami, co sprawia, że wydarzenie staje się bardziej dynamiczne. Ankiety natomiast umożliwiają szybkie zbieranie informacji zwrotnych od widowni, co może być cenne zarówno dla prezentera, jak i dla organizatora. Dobre platformy oferują możliwość moderowania czatu oraz tworzenia różnorodnych typów ankiet.

CONTACT

Telephone: (503) 234-7837
Email: info@pdxqcenter.org
4115 N Mississippi Ave
Portland, OR 97217

OFFICE HOURS

Wednesday-Friday: 10:00a - 5:00p

​Saturday: 12p - 8p

Sunday - Tuesday: CLOSED

(The Hand Up Pantry will continue to operate at the Q Center Mondays and Tuesdays from 12p-4p)

bottom of page