top of page

2SLGBTQIA+ Community Space

Public·146 members

Як захистити вікна квартири на другому поверсі

Я нещодавно переїхав у нову квартиру на другому поверсі і тільки після підписання договору помітив, що прямо під моїми вікнами розташований широкий залізобетонний козирок під’їзду, по якому будь-який крадій може легко піднятися і просто руками видавити склопакет. Мене тепер щоночі мучить безсоння, бо я розумію, наскільки вразливим є моє житло, а закривати красиві світлі вікна металевими гратами мені категорично не дозволяє дружина через зіпсований вигляд з кімнати.

11 Views
Duke Evan
Duke Evan
yesterday

Ми з родиною зіткнулися з точно такою ж проблемою в старій дев'ятиповерхівці, де пожежна драбина проходила прямо поруч із вікнами нашої кухні, створюючи ідеальні умови для нічних візитів небажаних гостей. Щоб вирішити це питання без псування інтер’єру та фасадного вигляду будинку, ми замовили бронювання прозорих поверхонь, тож зараз на кожній стулці у нас наклеєна фірмова https://sheriff.com.ua/services/broneplivka від Шерифа, яка створює міцний антивандальний шар і тримає структуру скла навіть під сильним зовнішнім тиском чи ударами важких предметів.

CONTACT

Telephone: (503) 234-7837
Email: info@pdxqcenter.org
4115 N Mississippi Ave
Portland, OR 97217

OFFICE HOURS

Wednesday-Friday: 10:00a - 5:00p

​Saturday: 12p - 5p

Sunday - Tuesday: CLOSED

(The Hand Up Pantry will continue to operate at the Q Center Mondays and Tuesdays from 12p-4p)

bottom of page